Zandstra Ving Klappskøyte 3592

kr 2.690,00

Nullstill
Varenummer: 0180592 Kategorier: , Stikkord:
Beskrivelse

Beskrivelse

Zandstra Ving Semi Soft lengdeløpskøyte er en perfekt og svært komfortable skøyte for bruk på naturis og 400meter bane. Skøytene er nok en av de meste stabile og støtter utmerket bra rundt ankelen og kalles derfor og «komfortskøyter». Førtiden med ustødige lengdeløpskøyter, kalde føtter og vanskeligheter med god balanse er ikke der nå lenger.

Skoene til Ving Semi Soft består av en støttende skall med en innesko som er myk og isolerende. Innerskoene kan tas ut for å lufte eller tørke. I tillegg til lisser, har du en reim med borrelås over vristen og en spenner rundt overdelen/ankelen. Sist nevnte kan reguleres veldig enkelt helt ettersom hvor mye støtte du ønsker.

Understellet er likt enn Zandstra Long Track II og dermed har du det beste av to verden. Du får mulighet å låse klappmekanisme svært enkelt, men hvis du fjerne låsepinnen har du ordentlige klappskøyter. Zandstra Ving semisoft er et svært godt valg for nybegynnere eller for de som er opptatt av komfort. Du finner neppe en lengdeløpskøyte på markedet med så bra støtte og likevel muligheten å utfordre deg selv med skøyteteknikken.

For øvrig kan Zandstra Ving semi soft 3592 være et godt alternativ til Zandstra Click turskøyte i så fall du ikke har tilgang til skøyte skisko.

Egenskaper:

Skøyteggen: rustfritt stål av 60Rc

Understell: klapp eller fast (du velger selv)

Radius på eggen: 25 meter

Tykkelse av eggen: 1,25 mm

Zandstra Ving Semi Soft skøyter er ferdig slipt og kan brukes med en gang!

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 10 × 10 × 10 cm
Størrelse

3,5, 34, 36, 37, 38, 39, 4,5, 40, 41, 42, 43, 44, 46, 47

Merke

Zandstra