Zandstra Click turskøyte NIS egnet for skibinding

kr 1.399,00

Nullstill
Varenummer: 1208280 Kategorier: , Stikkord:
Beskrivelse

Beskrivelse

Zandstra Click turskøyte NIS er en god løsning for de som ønsker seg et par solide og allsidige turskøyter. Du bruker din egen skisko (NB. vi anbefaler skøyte skisko variant med mansjett rundt leggen) og klikker den fast på skøyteeggen. Du får, akkurat som med langrennsski, hælen løs fra underlaget og dermed en ordentlig «klappskøyte» effekt. I tillegg blir det veldig lettvint å ta av og på skøytene ved isen, ettersom du bruker dine skisko.

Eggen av skøytene er spesielt slipt i en stor radius (35m) og spissen av eggen er utformet slik du tar deg bedre ruglete, eller snølagt is. Med Zandstra turskøyter er det slutt med kalde føtter og trange skøyter, som i tillegg var ustabilt. Du får mer komfort og en helt ny opplevelese av skøyte-gåing.

Denne modellen er spesielt laget for Rottefella NIS system (NIS), du kan skyve på bindingen direkte på skøytene og du trenger ikke grunnplaten. Dermed blir det veldig lettvint å flytte bindingen fremover eller bakover (ved ruglete is en fordel). Hvis du vil bruke Salomon (Salomon Pilot) eller en fjellski binding (Rottefella BC) kan de også monteres. Skriv i så fall i notat feltet hvilke binding du har, så sender vi med en montasjesett.

Vi anbefaler følgende lengde på eggen i forhold til din sko størrelse:

  • 40cm egg: sko str opptil 38
  • 43cm egg: sko str 39-42
  • 45cm egg: sko str 43-45
  • 48cm egg: sko str 46 oppover

Ved størrelse guiden går vi ut fra at du ikke bruker staver. Hvis du ønsker å stå mer oppreist (staver) eller om det er ofte snø på isen der du går, anbefaler vi å velge en litt lengre skøyteegg hvis du står mellom to størrelser.

Egenskaper:

Eggen er av rustfritt stål (60 Rc)

Tykkelsen av eggen: 1,25 mm

Radiusen: 35 meter

Skøytene er ferdig slipt og kan brukes med en gang.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 10 × 10 × 10 cm
Størrelse

40cm, 43cm, 45cm, 48cm

Merke

Zandstra