vandreskoen-om-oss

Vandreskoen ble åpnet i 2006 som en uavhengig enkeltbutikk med spesialisering innen tursko og fjellstøvler. Den sentrale lokaliseringen i OL-byen Lillehammer førte fort til flere produktutvidelser. Omringet av flotte turområder, lange skiløyper og store vann, utviklet Vandreskoen seg også raskt til å bli leverandør av turutstyr, friluftslivsklær og skøyter.

Til tross for utvidelsen, har misjonen til Vandreskoen alltid vært den samme: Vandreskoen skal tilby friluftslivsprodukter av så høy kvalitet som mulig. Produktene vi selger skal vi ha stor tro på, vite mye om og stå 100 prosent bak. Vi skal også tilby friluftslivsprodukter av merkevarer som det kan være vanskelig å få tak i andre steder i Norge.

Hos Vandreskoen finner du:

Et stort utvalg av tursko, fjellsko, sandaler, turklær, sokker og annet tilbehør av høy kvalitet. Turutstyr som ryggsekker, gamasjer, staver, drikkeflasker og lignende. Ekspertise om fottøy og individuelt tilpassede råd om friluftslivsutstyr. Trivelig atmosfære med utsøkt service, som inkluderer testing av sko på turlignende terreng.

Vi fører blant annet følgende merker:

BACH ryggsekker

Barth skolisser og såler

Coghlan‘s tilbehør

Deuter ryggsekker

Falke sokker

Hanwag sko

Helinox tur stoler

Holmenkol skopleie

Icebreaker ullplag

Icebug pigg sko

Keen sko

Klättermusenturklær

Kühl klær

LaCrosse sko

Maloja klær

Meindl sko

Merrell sko

Nalgene turflasker

Nikwax skopleie

Olukai sandaler/sko

Patagonia turklær

Radical Designryggsekker

Rubytech tur tilbehør

Scarpa sko

Teva sandaler

Tubbs truger

Vi gjør så godt vi kan for å gi våre kunder en god opplevelsesfølelse i butikken.

Er du nysgjerrig hvem som står bak Vandreskoen? Se på filmen som er laget av 3 internasjonale studenter på Høgskolen i Innlandet, studiested Lillehammer. Takk for intervjuet Famke, Jeffrey og Lisa.

Kjøper du et produkt hos Vandreskoen, kan du som kunde være sikker på at du får en høykvalitetsvare med maksimal forventet levetid. Selv om mange av våre produkter er laget av resirkulerbare materialer, mener vi nemlig at det er viktig at ingen bytter ut sine klær og sko for hyppig.

Produktene Vandreskoen tilbyr er produsert på en etisk forsvarlig måte og er så miljøvennlige som mulig. Vandreskoen er stolt over å samarbeide med miljøbevissste produsenter. Dette inkluderer pådriveren og pionéren innen miljøvern, Patagonia, som jobber med misjonen: «Build the best products, cause no unnecessary harm, use business to inspire and implement solutions to the environmental crisis.»

Vi jobber med våre leverandører på lang sikt, noe som gjør at vi er godt kjent med leddene i deres verdikjeder. Et stort flertall av våre leverandører er familiebedrifter og er Bluesign-sertifisert. Bluesign er et uavhengig internasjonalt nettverk som setter standarder for tekstilindustrien og utarbeider strenge retningslinjer med tanke på miljø, helse og sikkerhet. Bluesign-godkjente produkter er garanterert kun å inneholde materialer som er vennlige for mennesker og miljø.

Kort fortalt, så er Vandreskoen opptatt av kvalitet, miljø, tillitt, god service og fleksibilitet. Vi finner glede i å hjelpe kunder som ser etter disse verdiene når de er på jakt etter friidrettsutstyr.

Velkommen til en hyggelig handel hos Vandreskoen!