BACH Lite mare lady 2 65 liter ryggsekk leie

kr 90,00 / day

7 days : -kr 180,00 on total
8 days+ : -50% / day

På lager

Clear dates

Varenummer: UTLEI1010 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Den slitesterke og robuste tursekken Lite Mare fra BACH er den ultimate sekken for damer og passer perfekt til lengre turer med mye oppakning. Fordi den finnes i to størrelser (nr. 1 og 2), med kort eller lang rygg, får Lite Mare sekken en perfekt passform.

Hoftebeltet fra Lite Mare er svært godt polstret og tilpasset kvinner sin anatomi. Den hindrer deg ikke med å bevege deg fritt på ski eller i ulendt terreng. Hoftebeltet kan flyttes noe opp og ned for å finne den optimale passformen. I tillegg kan Lite Mare sekken åpnes på fram siden (FA-Front Access). Når sekken ligger på bakken kan du åpne og få god oversikt over hva som er inni sekken. YKK nr 10 glidelåser (det er nok de kraftigste på markedet) er også brukt på undersiden av sekken for å få tilgang til soveposen. Åpningen er såpass stor at du lett får soveposen ned i.

Lokket av Lite Mare sekken sitter svært godt og holder seg på plass uansett hvor mye du har fylt i sekken eller hva slags terreng du går i. Den har egne lommer, både inne og på utsiden. På toppen finnes det flere festepunkter, til liggeunderlag osv. Når sekken ikke er helt full kan den komprimeres med flere reimer på siden. Det er en fordel i forhold til stabilitet. Nederst på begge sidene er det lommer til drikkeflasken, hvor den ene har en elastisk snor for å forhindre at flasken detter ut. På ryggen har sekken komfortabel foam som er belagt med air mesh material for å transportere fukt fra ryggen. En T-formet aluminium ramme gir sekken stabilitet. Den kan, hvis ønskelig, tas ut og tilpasse en individuelt rygg.

Tekniske data

Volume: 65 l

Weight: 2250 g

Back Length: 64 cm (klikk på video for å se hvordan du måler lengden på ryggen)

NB. Hvis du har en kortere rygg kan du vurdere alternativet https://vandreskoen.no/se-alle-produkter/turutstyr/bach-lite-mare-lady-1/

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.000 kg
Dimensjoner 0.000 × 0.000 × 0.000 cm