Vandreskoen

Påskestemningen nærmer seg!

Påskestemningen nærmer seg! Dagene blir endelige lenger og vi kjenner varmen fra sola på ansiktene våre igjen. Plutselig vil vi være ute hele dagen og finne på alt mulig med venner og familie. Men hva skal vi gjøre når sola er i ferd med å gå ned og temperaturen synker? Du vet svaret allerede, vi må kose oss! Alt vi trenger er noe varmt og godt som vi kan samle oss rundt, nemlig et koselig bål.

Da er det på tide å fyre opp i din Anevay Frontier ovn ute på verandaen eller i hagen din. Anevay er den første, eneste og opprinnelige designeren til Frontier™ ovnen.  Denne ovnen kan heve utendørs opplevelsen din til et helt nytt nivå!

Med enkelt oppsett, mobilitet og sikkerhetsegenskaper er det lett å ta ovnen med deg til strands, hytta på fjellet eller transformere en campingtur til en glampingtur. Den nesten to meter høye pipa gjør at du aldri plages av røyk igjen. Bruk ovnen til å koke vann til kaffe på morgenen, steke egg eller lage det perfekte ostesmørbrødet til lunsj med en stekepanne på toppen av den store overflaten. Med denne store overflaten får du plass til både en vannkjele og gryte samtidig. Eller, du tar av lokket i topplaten først for å grille pølser, pinnebrød eller hva som helst du har lyst på. Bruk Frontier™ Plus modellen for estetikken, der den varme, glødende ilden kan beundres gjennom en glassrute på døra. I tillegg er denne modellen litt større og tyngre, og har dermed større effekt enn basis modellen. Ikke minst, bruk din Anevay ovn for å holde deg og selskapet ditt gode og varme gjennom all slags kosetid.

Vil du bruke din ovn mer permanent i et uthus, gapahuk eller telt? Anevay har utviklet spesielle vanntette gjennomføringer for pipa som tåler mye varme og unngår varmegang.

For de som vil ha en enklere varmekilde, så har Anevay utviklet en bålbrenner «Horizon» som er så stødig at du kan bruke større kjeler eller stekepanner på den! Du trenger bare tilgang til naturen sine ressurser ved å finne frem tørre kvister eller små vedkubber. På grunn av et vertikalt brennkammer får du svært høy effektivitet og et speilegg blir klart på 10 minutter. Og det uten gass, bensin eller elektrisitet!

Mulighetene er mange, og nyt deg av en fin opplevelse av friluftslivet.

Legg igjen en kommentar