Patagonia herre Retro Pile vest

kr 1.599,00

Nullstill
Kjøp nå med
Varenummer: P22821 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Patagonia Retro Pile fleece vest er et utmerket mellomlag til bruk under kalde værforhold. Vesten er laget av et mykt og holdbart polyester fleece materiale som gir god isolasjon og varme, samtidig som det er pustende og tørker raskt.

Vesten har en praktisk full glidelås i front og en oppstående krage som beskytter nakken mot kulde. De to lommene med glidelås på siden gir plass til oppbevaring av små gjenstander som nøkler eller hansker. I tillegg har vesten en brystlomme med glidelås som gir ekstra oppbevaringsmuligheter som en telefon.

Patagonia fleece vesten har en romslig passform som gir bevegelsesfrihet. Den kan brukes både til friluftsliv og som et komfortabelt plagg til fritidsbruk og den er derfor veldig allsidig. Vesten passer spesielt godt til vår og høst, når temperaturen kan variere mye og man ønsker et plagg som gir varme uten å være for tungt eller klumpete. I tillegg til å være et funksjonelt plagg, er Patagonia kjent for å være en bærekraftig og miljøvennlig produsent, noe som gjør at mange velger deres produkter med god samvittighet.

Egenskaper Patagonia herre Retro Pile vest:

  • 2 sidelommer m/glidelås, 1 brystlomme m/glidelås
  • allsidig
  • isolerende og holdbart

Materialer:

100% polyester

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,000 kg
Dimensjoner 0,000 × 0,000 × 0,000 cm
Farge

Dark Natural

Størrelse

L, M

Merke

Patagonia