Anevay Frontier bærbar vedovn

kr 2.990,00

På lager

Vipps
Produktnummer: FS01 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Anevay Frontier bærbar vedovn, den originale.

Anevay Frontier bærbar ovn ble opprinnelig utviklet for bruk i katastrofeutsatte land hvor det var behov for effektiv tilgang til å lage mat og koke vann. En slik ovn var tryggere, men også 8 ganger mer effektiv til oppvarming, enn bål. Mindre forbruk av ved reduserte behovet for å drive hogst i allerede utsatte områder.

Etter hvert fant friluftsfolk ut at det var meget praktisk å bruke en bærbar vedovn i for eksempel teltet, gapahuken eller ved leirplassen.

Ovnen har en stor overflate med lokk som kan løftes ut for å øke varmeoverføring og egner seg slik svært godt til matlaging og vannkoking. Med røykrør som strekker seg ca. 2,4 meter over bakken (røret består av 5 deler) blir du ikke plaget av røyken. Med god strålevarme blir din Anevay Frontier raskt et yndet samlingspunkt i leiren og er perfekt for å skape riktig atmosfære og komfort på din glamping-opplevelse.

Med sammenleggbare ben og røykrør i 5 deler som legges i brennkammeret, blir ovnen en kompakt pakke (ca 85x20x24 cm, samlet vekt ca. 12 kg). Et stort håndtak på siden gjør ovnen enkel å flytte.

Egenskaper Anevay Frontier bærbar vedovn:

  • Røykrør i 5 deler som kan legges i brennkammeret (hver del måler ca. 37cm).
  • En rørdel er utført med spjeld for å regulere trekk i pipa
  • 3 ben (som kan slås inn) sikrer at ovnen står svært stabilt på alle underlag
  • Stor topplate i 2mm tykt stål som sikrer godt varmefordeling. Topplaten har avtagbart lokk for å mer direkte varme fra ilden
  • Ovnen kan brukes i teltet, forutsatt bruk av en spesialutviklet gjennomføring i toppen som skrus rundt pipa for å hindre varmgang i teltduken
  • Effekt ca. 2,5 kW

Vekt: ca. 12 kg (inkl. røykrør)

Dimensjoner: ca. 30 x 45 x 25cm (sammenfoldet)

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,000 kg
Dimensjoner 0,000 × 0,000 × 0,000 cm
Merke

Anevay