Vandreskoen

Hvorfor eie når du kan leie?

Ønsker du det nyeste turutstyret på markedet, men samtidig gjøre noe godt for både miljøet og lommeboka? Hvorfor ikke leie klær og utstyr- istedenfor å kjøpe det?

Friluftsliv som passer til lommeboka

Når du tenker på det, er det nødvendig å kjøpe nye fjellsko til et barn også i år, når familien gikk kun på to fjellturer i fjor? Og skal du ta deg råd til å kjøpe markedets beste regnbukser når du sjelden legger ut på tur når værmeldingen er dårlig? Eller skal du la være å dra på tur, fordi at buksa du kjøpte i fjor ikke lenger passer i år, eller i hvert fall ikke enda? Hadde det ikke vært fint om det var mulig å leie topp kvalitet utstyr den første gangen du skal på en tur hvor du trenger det?

Vandreskoen tilbyr utleie av turklær og utstyr til voksne og fjellsko til barn. Vi tror at dette kan bidra til at flere bruker den fantastiske naturen Norge har å by på, da hverken trender eller lommeboka kommer i veien for opplevelsene!

Utstyr tilpasset behov og ønsker

Jobben vår på Vandreskoen er å finne godt utstyr til deg og dine- på deres nivå. Vi har god fagkunnskap om både produkter og tips til hvordan få gode opplevelser i naturen- også på nybegynner nivå! Produktene vi har valgt å leie ut er dermed gode, funksjonelle og tilpasset ulike behov og ønsker.

Fokus på miljøet

Å leie istedenfor å eie er miljøvennlig, da hvert produkt får økt brukstid. Istedenfor at sekken blir brukt 2 ganger i året, kan den nå få utnyttet sitt fulle potensialet og gi glede til mange hver dag. Vi har også tenkt miljø når det kommer til vedlikehold; Plaggene som leies ut blir vasket og behandlet med miljøvennlige midler som hindrer utslipp og forurensing.

Vårt ønske er å bidra til at flere kommer seg ut og får gode opplevelser, samtidig som vi ivaretar miljøet. Ved å leie istedenfor å eie kan DU gjøre en forskjell!

Klikk deg inn på vår hjemmeside Vandreskoen.no/utleie for å se tilgjengelige produkter.

Legg igjen en kommentar